AFB Feeds

24 October 2017

BIBIK KU LARI PART III

Eh...ada lagi kisah Bibik Ku Lari ni.
Masih tak boleh move on ke Makcik Fina ni ?

Hehehe..Itulah tu.
Tapi sebenarnya, alhamdulillah..dah boleh move on dengan jaya dan pantasnya.

Cuma, baru-baru ni boleh pulak 'terserempak' dengan Instagram si bibik ni di Suggested Friends.
Ohmai !!!

Sakan kemain dia berjalan.
Ke Genting Highlands, ke KLCC, mandi kolam, shopping kasut Vincci.
Ehhhh...kaya sangat aihhh si bibik ni.

Sedikit pun saya tidak dengki malah saya tumpang bahagia bila tengok gambar-gambar dia yang nampak bahagia terbang bebas macam burung baru terlepas dari kurungan.

Meh nak up sikit gambar-gambar si bibik di Instagram.

No comments:

Post a Comment

Copyright FINA NAWAWI