AFB Feeds

29 July 2018

CAPAI IMPIAN MELALUI BISNES DENGAN MODAL YANG RENDAH

Anda ada impian ? Cuba anda senaraikan impian anda satu per satu. Tiada ? Saya yakin anda pasti mempunyai impian.  Saya boleh bantu anda senaraikan.

Untuk kedua ibu bapa anda, dapatkah anda balas jasa mereka dengan menghadiahkan apa saja keperluan atau keinginan mereka yang masih belum tertunai ?

Untuk anak-anak, adakan anda sudah mempunyai simpanan yang mencukupi untuk mereka sambung belajar di universiti nanti ?

Untuk diri sendiri, sudahkan anda selesaikan hutang-hutang ? Adakah anda mampu memberi dan menyumbang ?

Dengan menjawab persoalan-persoalan tersebut, sedikit sebanyak itulah impian anda.  Sekiranya semua soalan tersebut masih belum terjawab atau tidak mungkin terjawab dengan pendapatan anda sekarang, bantu diri anda dengan mula berbisnes.

Tidak mempunyai modal bukan halangan utama kerana sekarang terlalu banyak bisnes yang boleh dibuat dengan modal yang minima.  Baca lanjut PELUANG BISNES DENGAN MODAL YANG RENDAH.

Saya mulakan bisnes Shaklee saya dengan hanya RM65 sahaja ! Saya percaya anda mampu sediakan RM65 tersebut untuk mulakan bisnes Shaklee anda bersama saya. Baca mengapa Shaklee menjadi pilihan untuk buat bisnes  》 SHAKLEE BISNES TERBAIK

Shaklee boleh dan sesuai dilaksanakan secara part time walaupun anda bekerja.  Baca lanjut tentang TIPS BISNES SECARA PART TIME SAMBIL KERJA.

Jadi, tunggu apa lagi ? Capai impian anda bersama saya dengan bisnes Shaklee. Baca lanjut KEISTIMEWAAN MENJADI AHLI SHAKLEE.

Hubungi saya & trust me !

Love,
Fina Nawawi, 0125389844

No comments:

Post a Comment

Copyright FINA NAWAWI