AFB Feeds

26 July 2018

PENGALAMAN SENDIRI MENGAMALKAN VIVIX. YANG KETIGA PALING SAYA SUKA

Banyak-banyak produk Shaklee, Vivix sentiasa menjadi pilihan utama saya.  Tidak senang duduk rasanya kalau sehari tak makan Vivix. Ini saya kongsikan pengalaman saya sendiri setelah mengamalkan Vivix.Vivix, my favourite !

Yang paling utama, tenaga saya bertambah.  Alhamdulillah, tak rasa penat atau letih setelah seharian di pejabat.  Balik rumah, pung pang pung pang di dapur siapkan makan malam.  Dah selesai, melayan anak-anak pula sehingga mereka tidur.  Lepas tu, tiada masalah untuk saya stay up malam mengemas rumah & dapur, melipat kain, gosok kain dan buat kerja-kerja rumah lain. Supermak sangat rasanya.

Kedua, muka kembali licin.  Sebelum ni, sejak masuk alam 3 series, muka asyik naik jerawat-jerawat halus.  Jerawat tu naik macam cendawan tumbuh lepas hujan.  Stressssss ! Perubahan hormon mungkin. Setelah saya amalkan vivix, alhamdulillah.....hilang jerawat-jerawat halus tu.  Terasa muda remaja pulak muka tu.

Ketiga, eczema di jari saya pulihSeksa ada eczema ni rupanya walaupun hanya di satu jari. Eczema di jari menyebabkan saya bercinta sangat nak basuh tangan. Luka kesan eczema tu sakitnya menghiris-hiris sampai saya takut nak kenakan air pada jari. Dengan amalkan vivix secara konsisten, syukur.  Eczema dah berkurang dan seterusnya pulih.  Sila baca cara paling mudah atasi eczema.

Ini antara sebab mengapa vivix sentiasa jadi pilihan utama saya berbanding yang lain.  Ini juga adalah sebab mengapa saya akan sentiasa share tentang vivix dengan anda.

Sekiranya korang berminat untuk dapatkan vivix, boleh hubungi saya ya.  Saya percaya vivix juga akan jadi pilihan utama korang.

Trust me !

Love,

Fina Nawawi
http://shakleebyfina.wasap.my
No comments:

Post a Comment

Copyright FINA NAWAWI