AFB Feeds

04 July 2018

RAHSIA BERJAYA HAMIL DENGAN VIVIX

Sudah berkahwin lebih tiga tahun atau lebih, usia pula semakin lanjut tapi masih belum berjaya hamil walaupun telah mencuba pelbagai rawatan, petua dan tips.  Peluang untuk hamil adalah berbeza bagi setiap wanita.  Ia mungkin mudah bagi sesetengah orang, namun boleh jadi sukar atau hampir mustahil bagi sebilangan wanita.

Walau bagaimanapun, harus diingat bahawa kesukaran untuk hamil bukanlah berpunca daripada wanita sahaja.  Lelaki juga boleh menghadapi masalah kesuburan.

KETAHUI PUNCA MASALAH KESUBURAN WANITA DAN LELAKI


1. Peningkatan usia.  Umur wanita dianggap sebagai faktor utama untuk menentukan potensi pembiakan wanita kerana ia memberi kesan kepada kualiti oosit (telur yang belum matang).  Penurunan kesuburan wanita bermula pada awal 30-an.  Begitu juga lelaki, peningkatan usia mempengaruhi kesuburan.

2. Mempunyai fibroid, cyst atau PCOS. Wanita yang mempunyai fibroid, cyst atau PCOS mempunyai tahap kesuburan yang rendah dan boleh menjejaskan potensi untuk hamil.

3.  Kitaran haid yang tidak teratur.  Kitaran haid yang teratur menunjukkan penghasilan telur atau ovum berlaku secara normal.  Sekira terjadi sebaliknya iaitu kitaran haid tidak menentu, ini menunjukkan penghasilan telur atau ovum adalah tidak normal.  Ia boleh menjejaskan tahap kesuburan.

4. Testikular lelaki tidak berfungsi dengan baik.  Terdapat lelaki yang menghadapi masalah pra testikular iaitu gangguan hormon yang mengakibatkan testis tidak teransang dan bermasalah untuk menghasilkan sperma.  Terdapat juga lelaki yang menghadapi masalah post testikular iaitu gagal berejakulasi walaupun berupaya menghasilkan sperma yang normal. 

RAWATAN KESUBURAN


1. Ubat hormon
2. Suntikan hormon
3. Kaedah IUI
4. Teknik IVF
5. Pembedahan


RAHSIA BERJAYA HAMIL DENGAN VIVIXPenting untuk anda mengenali Vivix supaya dapat fahami bagaimana Vivix bertindak terhadap sel tubuh sehingga seorang wanita berjaya hamil.

1. Vivix mengandungi resveratrol

Vivix mengandungi kandungan resveratrol yang sangat tinggi.  Kandungan resveratrol yang tinggi menjadikan ia cecair antioksidan yang sangat kuat berbanding sumber antioksidan yang lain dan berfungsi untuk melindungi sel-sel badan daripada rosak.

Jadi, dalam mengatasi masalah kesuburan, kandungan resveratrol dalam Vivix melindungi telur daripada rosak dan menjadikan telur yang dihasilkan mempunyai peluang yang tinggi untuk membesar sehingga disenyawakan.

2. Vivix meningkatkan mitokondria 

Telur atau ovum memerlukan tenaga untuk split semasa proses persenyawaan berlaku.  Dalam bahasa mudah, mitokondria bertindak sebagai penjana tenaga kepada sel-sel dalam badan termasuklah ovum. Dengan mengamalkan Vivix, mitokondria selaku penjana tenaga akan bertambah dan ovum mampu untuk split sepenuhnya.
.
.
Kesimpulannya, pengambilan Vivix secara konsisten akan meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita melalui cara-cara berikut :

1. Meningkatkan kualiti sperma dan ovum
2. Memanjangkan jangka hayat sperma dan ovum
3. Meningkatkan peluang persenyawaan antara sperma dan ovum

Lihat testimoni wanita-wanita yang berjaya hamil dengan Vivix.Berminat untuk dapatkan vivix dengan harga istimewa, boleh hubungi saya Pengedar Shaklee yang berpengalaman dan aktif.

Love,

Fina Nawawi, http://shakleebyfina.wasap.my

No comments:

Post a Comment

Copyright FINA NAWAWI