AFB Feeds

22 July 2018

TERBEBAN DENGAN KOS SARA HIDUP YANG KIAN MENINGKAT. INI PELUANG ANDA UNTUK TAMBAH PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE

Saya ingin buka peluang kepada anda yang hendak menambah pendapatan dengan melakukan bisnes Shaklee.  Saya buka peluang ini kerana saya faham situasi kos sara hidup sekarang terutamanya mereka yang menetap di bandar-bandar utama.  Walaupun mempunyai pekerjaan tetap dan bergaji tidak kurang daripada RM3000, masih juga terhimpit dengan desakan dan kos sara hidup di bandar. Setuju ?

KENAPA BISNES SHAKLEE ?


Saya pilih bisnes Shaklee kerana Shaklee merupakan bisnes dengan modal yang minimum dan berisiko rendah. 

Anda bekerja ? Saya juga berkerja.  Bisnes Shaklee boleh dijalankan secara part time, full time, online atau offline.  Anda tentukan.  

Anda tiada pengalaman ? Saya juga bermula dengan pengalaman sifar.  Tiada bayi yang baru lahir terus boleh berjalan, apatah lagi berlari. Kan ? Begitu juga bisnes.

Anda tiada modal ? Saya juga begitu.  Tetapi Shaklee hanya menetapkan RM65 sahaja untuk anda memulakan perniagaan.  Saya percaya anda mampu sediakan RM65 itu.

JADIKAN SAYA SEBAGAI MENTOR ANDA


Saya akan bantu anda sehingga anda berjaya berdiri dengan sendiri untuk buat sales anda.  Bagaimana ?  Begini ....

1. Saya mempunyai ratusan atau ribuan (tidak terkira sebenarnya) koleksi testimoni Shaklee yang sahih untuk anda gunakan sebagai salah satu marketing tools anda.  Saya sendiri adalah testimoni kepada produk-produk Shaklee kerana saya telah menggunakan hampir semua produk Shaklee dan merasai Shaklee effects yang positif.

2.  Saya mempunyai team yang sangat supportive.  Mereka sentiasa membantu dari pelbagai aspek (nasihat, pandangan, teknikal dan lain-lain).  Bukan itu sahaja, kami mempunyai pakar rujuk yang terdiri daripda ahli nutrisi Shaklee.  Sebarang permasalahan atau kekeliruan, boleh merujuk kepada ahli nutrisi yang berkelayakan supaya setiap info atau konsultasi kepada pelanggan adalah tepat dan berasas.

3.  Saya berpengalaman menggunakan produk Shaklee bermula pada tahun 2013 dan mula berbisnes pada tahun 2014.  Saya akan ajar anda cara marketing dengan modal sifar.  Mudah.  Sepanjang penglibatan saya dalam bisnes Shaklee, saya dapati produk-produk Shaklee sentiasa terdapat permintaan, tiada pasang surut.  Tidak seperti bisnes tudung / jubah / baju dan lain-lain yang mengukit trend atau bermusim.  Tambahan pula, produk Shaklee telah berada di pasaran lebih daripada 60 tahun.  Pelanggan lebih percaya kepada produk yang telah lama berada di pasaran.  

4.  Team Shaklee yang saya sertai merupakan team terbesar di Malaysia.  Kami akan menjadi bahu dan bantal anda apabila anda kecewa dengan rejection atau mempunyai masalah dalam bisnes.

5.  Pelbagai kelas disediakan kepada ahli-ahli terutamanya ahli-ahli baru.  Kelas tidak terhad kepada kelas produk sahaja.  Kelas disediakan dari pelbagai aspek seperti strategi jualan, motivasi dan keperluan amalan rohani.  Jangan bimbang kerana kebanyakan kelas dibuat secara online sahaja.  Walau di mana anda berada, asalkan anda mempunyai akses kepada internet, anda boleh join secara live kelas-kelas tersebut. 

BAGAIMANA HENDAK MULAKAN BISNES SHAKLEE ?


Mudah sekali.  Hubungi sahaja saya, klik >>  SAYA MAHU MULAKAN BISNES SHAKLEE.  Saya akan guide anda step by step sehingga berjaya.

Trust me !

Love,

Fina NawawiNo comments:

Post a Comment

Copyright FINA NAWAWI