AFB Feeds

21 September 2018

RAHSIA BACAAN GULA DALAM DARAH PESAKIT KENCING MANIS TURUN SECARA MENDADAK SELEPAS DUA MINGGU.

Pesakit diabetes perlu sentiasa mengawal bacaan gula dalam darah untuk mengelakkan sebarang komplikasi jangka panjang dan jangka pendek yang boleh mengancam nyawa.  Jadi, saya kongsikan rahsia seorang pelanggan Vivix yang berjaya turunkan bacaan gula dalam darah secara mendadak dalam tempoh dua minggu sahaja.


KADAR KENCING MANIS MENURUN SELEPAS DUA MINGGU AMALKAN VIVIX

Kredit : Puan Nurul Syazwani Salleh

Assalamualaikum.  Ini Maksu saya. Adik bongsu mak.  Mak kata family mak memang ada kencing manis.  Penyakit keturunan.  Bila kena kencing manis confirm lah sangkut buah pinggang kan.  Seram tahu tak.  Hahaha...kena prevent dari sekarang ni.

Bulan lepas melawat Cu.  Bila nak balik tu Cu kata nak beli Vivix untuk buah pinggang.  26/9/2016 hantar Vivix ke rumah Cu.  Lepas explain semua terus gerak pergi kerja sabab sudah lambat.  Dua minggu lepas tu Whatsap Cu balik sebab nak follow up OK ke tak makan Vivix tapi 25/10 baru Cu reply.

Alhamdulillah terkejut dan bersyukurnya kencing manis Cu turun dari 20 kepada 10.  Belum lagi tahap normal but its going there.  Syukur sangat.  Itu selepas sebotol Vivix.  Bila sendiri dah rasa bagusnya Vivix ni, mesti akan repeat nak Vivix lagi.  And yes, Cu repeat her second Vivix !  Bila hantar Vivix kat Cu 27/10/2016, Cu pun nampak lebih sihat, muka lebih ceria.  Cu kata badan pun rasa sedap sihat.  Siap boleh kejar-kejar dengan angsa.

Sejak kebelakangan ni, Cu ada masalah untuk bertutur dengan baik.  Cu tidak sihat and tend to lost her vocabulary at times.  Tapi bila jumpa Cu hari tu dah lancar sikit.  Lebih baik dari sebelum ni.  Sebelum ni baca dan promote Vivix membantu meningkatkan fungsi otak.  Tapi sekarang sudah nampak sendiri dan semakin yakin dengan Vivix.  Dengan izin Allah, what Vivix dis worth the price !

Is it my eyes playing trick or she does look younger ?

Baca juga :

+ Kenali penyakit kencing manis, salah satu pembunuh senyap

+ Empat punca utama penyakit kencing manis.  No. 2 dan 3 paling kerap berlaku.

+ 5 kesan buruk kencing manis.  No. 2 dan 5 paling menakutkan.

+ 10 simptom umum penyakit kencing manis

Cara mengawal gula dalam darah

PEMBELIAN VIVIX UNTUK KENCING MANIS


Sekiranya anda atau keluarga menghidapi penyakit kencing manis atau diabetes dan ingin ikhtiar dengan kaedah alternatif, boleh amalkan Vivix.  

Pembelian Vivix dengan harga jimat, boleh klik rajah di bawah.


Pembelian Vivix menggunakan kad debit atau kredit, boleh klik rajah di bawah.


Your Shaklee Leader,

Fina Nawawi

Founder of BIZARRE EMPIRE

No comments:

Post a Comment

Copyright FINA NAWAWI