AFB Feeds

09 October 2018

BAGAIMANA SURIRUMAH BOLEH MENJANA PENDAPATAN EMPAT ANGKA ?

Kini, di zaman teknologi, sesiapa sahaja boleh menjana pendapatan hanya dari rumah termasuklah surirumah.  Pendapatan yang diperoleh bukan sekadar dua atau tiga angka tetapi boleh jadi empat angka mahupun lebih.

Bila disebut surirumah, mesti terlintas di fikiran, 'ohhh...dia tidak bekerja, tiada gaji..duit dia daripada suami.'  

Iya..Dulu, bolehlah fikir begitu.  Sekarang, fikiran begitu pada saya sudah tidak sesuai lagi kerana kebanyakan surirumah hari ini sudah pandai mencari pendapatan sendiri walaupun hanya duduk di rumah.  Malah sumber pendapatan mereka boleh jadi lebih daripada suami.

Begitulah Kak Sofea, seorang surirumah berusia 40-an.  Walaupun seorang surirumah, tetapi dia mampu menjana pendapatan empat angka dengan hanya menjalankan bisnes Shaklee.  

Walaupun terkontang-kanting seorang diri kerana ditinggalkan oleh 'ibu' yang mendaftarkan keahlian Shaklee Kak Sofea, Kak Sofea masih mampu mengorak kejayaan dengan bantuan ahli yang lain.  Itulah keistimewaan team kami.  Teamwork yang sangat padu !

Dia juga mampu memberi wang belanja empat angka kepada ibunya dan membantu suami dalam pelbagai aspek perbelanjaan.

Ini bukti bahawa bisnes Shaklee boleh dilakukan oleh sesiapa sahaja.  Walaupun pada usia 40-an, hanya tinggal di rumah, tidak mahir dengan teknologi-teknologi semasa, masih Kak Sofea ini boleh berjaya dalam bisnesnya.  Kalau hendak tahu, kebanyakan sales Kak Sofea adalah daripada blog.  Siapa yang jangka pada usia begini dia mahir berblog ? 

Tiada yang mustahil bila ada kemahuan dan ada mentor yang tepat, disusuli pula dengan tindakan.  Hasilnya pasti memberansangkan.

Malulah dengan Kak Sofea sekiranya kita yang masih muda, membesar pula di zaman teknologi tetapi tidak mengambil manfaat daripada teknologi yang ada.


Anda seorang surirumah dan ingin mempunyai pendapatan sendiri ?  Hubungi saya dengan klik pada rajah di bawah untuk saya bimbing anda sebagaimana Kak Sofea dibimbing sehingga mencapai pendapatan empat angka.


Your Shaklee Leader

Fina Nawawi

Founder of Bizarre Empire
012-538 9844

No comments:

Post a Comment

Copyright FINA NAWAWI