AFB Feeds

04 December 2016

FINA NAWAWI PENGEDAR SAH SHAKLEESalam semua para pembaca blog Fina Nawawi (FN).  Diharapkan anda berada dalam keadaan sihat dan bahagia. Harini FN ingin mewar-warkan tentang pengedar kawasan Shaklee yang sah.

Pengedar Sah Shaklee Putrajaya dan Cyberjaya

Untuk pengetahuan semua, FN adalah ahli shaklee berdaftar dan merupakan pengedar sah Shaklee kawasan Putrajaya dan Cyberjaya. Sesiapa yang ingin mendapatkan vitamin Shaklee boleh hubungi FN untuk urusan COD (Cash on Delivery). FN akan atur penghantaran di sekitar Putrajaya dan Cyberjaya.
Boleh kita kenal-kenal dan bolehlah FN berikan konsultasi secara percuma untuk para pembeli yang membuat belian dengan FN. Kalau nak datang ambil di rumah juga boleh..tiada masalah.

Kenali Fina Nawawi Sebagai Pengedar Shaklee Yang Sah

FN adalah ahli Shaklee yang sah sejak tahun 2014 dan FN boleh dihubungi bila-bila masa kerana FN buat bisness Shaklee secara on the go. Maknanya di mana-mana saja FN berbisnes dengan kecanggihan teknologi terkini.

Bagaimana Nak Dapatkan Produk Shaklee?

Hanya hubungi FN di talian 012-5389844 dan FN akan arrange urusan penghantaran. FN available 7 hari seminggu dan anda hanya perlu nyatakan produk yang diingini dan masa untuk mendapatkan produk tersebut.
Istimewanya COD ini adalah anda boleh bertanya sendiri apa sahaja soalan tentang supplement secara live dengan FN dan jangan risau konsultasi FN adalah mengikut piawaian, bukan main-main. Selagi boleh, FN akan cuba memberikan jawapan sebaik mungkin.

Kenapa Mesti Fina Nawawi, mana-mana distributor tak sama ke?

Iya, memang tidak sama. Sebab tidak semua pengedar sah Shaklee itu berilmu dengan ilmu-ilmu nutrisi. Jadi jika anda mementingkan kualiti, FN sedia membantu. Jika anda memilih agen Shaklee yang tidak bertauliah, kemungkinan anda tidak akan dapat bimbingan konsultasi yang sepatutnya atau lebih bimbang lagi jika cara pemakanan vitamin adalah tidak tepat.  Mana mungkin dapat hasil yang sepatutnya.
Jadi, untuk selamat pastikan anda memilih distributor yang betul.
Jadi, apa tunggu lagi hubungi FN segera ok:)

http://shakleebyfina.wasap.my

Jemput like page Pengedar Shaklee Putrajaya

No comments:

Post a Comment

Copyright FINA NAWAWI