AFB Feeds

10 July 2018

RAHSIA KEKAL CANTIK DAN AWET MUDA DENGAN VIVIX

Setiap wanita mengimpikan wajah kekal cantik dan awet muda walaupun usia semakin meningkat.  Semahunya, apa sahaja produk yang menjanjikan kesan awet muda, pasti akan dicuba tanpa menghiraukan kesan jangka panjang yang bakal dihadapi.  Saya terbaca sebuah artikel yang disiarkan di Harian Metro pada 22 November 2017 tentang seorang gadis yang terpedaya dengan iklan produk kecantikan.

*******
Bagi Wan Nurul Aini Shafiqah Shasim, dia antara individu yang terpedaya dengan lambakan iklan produk kecantikan di pasaran. Tambahan pula ketika itu dia mempunyai masalah kulit berminyak dan berjerawat dengan parut kehitaman.
“Kalau diikutkan memang saya malu melihat wajah di cermin. Saya kurang keyakinan apabila bersama kawan-kawan. Saya berusaha mendapatkan kulit yang cantik dengan mencuba pelbagai produk. Namun hasilnya tidak seperti yang dijanjikan,” katanya yang ketika itu berusia 20-an.
Namun dia terpengaruh dengan iklan produk tempatan di majalah dan yang kerap memasuki paparan di laman sosialnya. Disebabkan ingin kulit yang bersih, Wan Nurul Aini Shafiqah atau mesra disapa Nurul membeli set percubaan dengan tiga produk utama iaitu pembersih, krim siang dan malam.
“Saya sangat gembira melihat hasilnya dan percaya itulah penyelesaian kepada masalah kulit saya alami selama ini,” katanya yang terus mendapatkan produk dalam set biasa yang dijual di pasaran.
Namun impian Nurul mendapatkan kulit yang bersih dan sihat tidak kesampaian apabila selepas dua bulan, jerawat yang asalnya kecil bertukar besar kemerahan, bernanah dan membuatkan wajahnya pedih apabila terkena cahaya matahari.
Terkesan dengan masalah ini Nurul terus berhenti menggunakannya. Namun jerawat tidak mahu surut dan tumbuh dengan banyak. Kulit yang dulunya kurang sensitif menjadi semakin gatal dan kemerah-merahan. Hampir kesemua jerawat bernanah dan menjadi lebih teruk jika dia mengambil makanan laut.
*******
Kesimpulan yang mudah, kita bukan sahaja perlu bijak dalam pelajaran, tetapi kita juga perlu bijak memilih produk yang sesuai untuk jadi cantik.  Disarankan supaya anda kaji serba sedikit dan fahami kandungan produk yang hendak digunakan.  Paling utama, produk tersebut haruslah produk organik dan tidak mempunyai bahan kimia yang keterlaluan.

RAHSIA KEKAL CANTIK DENGAN VIVIX


Vivix merupakan suplemen anti-penuaan terbaik.  Ia dihasilkan setelah dibuat penyelidikan bertahun-tahun oleh saintis Shaklee.  Dalam satu penemuan utama, kajian klinikal terkini menunjukkan ramuan aktif Vivix berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang akan melambatkan penuaan pada tahap selular.  Ketahui fungsi empat kandungan utama Vivix yang menjadi rahsia untuk kekal cantik dan awet muda dengan Vivix di sini.TIDAK PERCAYA ? TENGOK TESTIMONI-TESTIMONI DI BAWAHUmur 40-an nampak seperti 30-an, umur 30-an seperti 20-an, umur 20-an
seperti belasan tahun
Ayu Raudhah antara pengguna Vivix


Tak percaya kan ? Inilah hasil Vivix.  Kelihatan lebih muda pada usia sebenar.

Selain Ayu Raudhah, Rita Rudaini dan Emma Maembong juga pengguna Vivix.

Bukan sahaja makin cantik, malah boleh kuruskan badan juga.


Vivix bagus untuk kulit dan juga rambut.
Hendak kekal cantik dan awet muda dengan Vivix, hubungi saya dan saya akan kongsikan cara untuk beli Vivix dengan harga murah supaya berbaloi dengan hasilnya kelak.

Love,

Fina, http://shakleebyfina.wasap.my

No comments:

Post a Comment

Copyright FINA NAWAWI