AFB Feeds

23 July 2018

TERGOLONG DALAM GOLONGAN MISKIN BANDAR ? JOIN BISNES SHAKLEE UNTUK KELUAR DARI GOLONGAN ITU

Jangan terkejut bila tahu orang yang bergaji tidak kurang daripada RM3,000 tergolong dalam golongan miskin bandar.  Golongan ini merupakan golongan M40 yang tidak layak untuk mendapat bantuan Kerajaan kerana bantuan Kerajaan lebih tertumpu kepada golongan B40.  Tergolong dalam golongan miskin bandar ini tidak mudah.  Segala perbelanjaan adalah terhad demi untuk menampung kos sara hidup yang tinggi di bandar.

Ingin terus berada dalam golongan miskin bandar ?

Secara jujur, saya sendiri tidak mahu dan saya yakin, anda juga tidak mahu.
Jadi, saya jemput anda untuk bersama-sama saya, kita buat bisnes Shaklee.

KELEBIHAN BISNES SHAKLEE1. Shaklee bisnes yang fleksibel, sesuai untuk semua


Bisnes Shaklee merupakan bisnes yang fleksibel.  Anda boleh jalankan bisnes Shaklee mengikut kesesuaian masa anda sendiri dan anda boleh pilih sama ada hendak buat secara online atau offline.  Sekiranya anda mempunyai cita-cita untuk bekerja dari rumah, jangan bimbang, kami akan bantu anda sehingga anda berjaya untuk jalankan bisnes Shaklee secara full time.

2. Shaklee merupakan syarikat yang kukuh


Tahukan anda Shaklee telah beroperasi di US sejak tahun 1956 lagi ? Ia telah beroperasi selama 62 tahun lamanya dan masih bertahan sehingga kini.  Shaklee mempunyai cawangan di Canada, China, Jepun, Indonesia, Mexico dan Malaysia.  Untuk memilih bisnes, anda perlu pilih syarikat yang kukuh dan saya percaya, bisnes Shaklee adalah pilihan yang tepat.

3. Ujian dan kajian oleh Shaklee


Setiap produk Shaklee melalui proses ujian dan kajian yang terperinci.  Antara contoh komitmen daripada Shaklee terhadap kualiti produk-produknya adalah seperti berikut :

  • 350 ujian telah dijalankan terhadap bahan mentah baru bagi mengesan pencemaran, racun serangga dan lain-lain.
  • Lebih 250 ujian pengesanan racun serangga dijalankan bagi mematuhi peraturan United State Pharmacopeia
  • Lebih 100,000 ujian telah dijalankan setiap tahun bagi memastikan bahan mentah yang digunakan berkualiti, produk yang dihasilkan selamat dan berkesan.
  • Sebanyak USD300 juta telah dibelanjakan untuk tujuan R7D.

Dengan ujian dan kajian yang telah dijalankan oleh Shaklee, anda boleh jual produk-produk Shaklee dengan yakin tanpa perlu bimbang dari segi kualiti dan keberkesanannya.

4. Produk Shaklee mempunyai permintaan yang tinggi sepanjang masa


Semestinya untuk berbisnes, kita mengharapkan produk yang dijual sentiasa mempunyai permintaan, bukan bermusim.  Iya, produk-produk Shaklee merupakan produk yang evergreen, ia sentiasa mempunyai permintaan kerana kesihatan menjadi keutamaan setiap orang.

5. Insentif


Menjalankan bisnes Shaklee , anda bukan hanya mendapat keuntungan runcit sahaja, tetapi banyak lagi keuntungan lain yang akan anda terima.  Anda akan terima bonus pada setiap bulan dan sekiranya anda telah mencapai rank tertentu, anda akan berpeluang untuk mendapat :

  • Free trip setiap tahun sama ada dalam atau luar negara
  • Program subsidi kereta
  • Award recognition pada setiap tahun
  • Menghadiri Global Conference di USA

6. Dibimbing oleh pakar nutrisi


Bagaimana orang yang tidak pernah belajar tentang nutrisi hendak menjual produk-produk nutrisi ? Itu persoalan yang sama saya bangkitkan dahulu.  Setelah menjalankan perniagaan Shaklee bersama pilihan team yang betul, saya baru tahu yang penjual produk-produk Shaklee dibimbing sendiri oleh pakar nutrisi Shaklee.  Jadi, tidak perlu bimbang sekiranya terdapat permasalahan, boleh saja rujuk pakar nutrisi Shaklee supaya maklumat yang hendak diberikan kepada customer merupakan maklumat yang tepat dan sahih.

7. Support team


Untuk menjalankan perniagaan, sebaik-baiknya mempunyai team yang boleh menyokong dam membantu dalam pelbagai aspek seperti marketing, panduan produk, leadership dan pelbagai lagi.  Dengan menyertai team saya, anda berpeluang untuk menyertai team Shaklee yang boleh dikatakan terbesar di Malaysia dan saling sokong-menyokong antara satu sama lain.


BAGAIMANA HENDAK MULAKAN BISNES SHAKLEE ?


Mudah sekali.  Hubungi sahaja saya, klik >>  SAYA MAHU MULAKAN BISNES SHAKLEE.  Saya akan guide anda step by step sehingga berjaya.

Trust me !

Your Shaklee Leader,

Fina Nawawi

No comments:

Post a Comment

Copyright FINA NAWAWI