AFB Feeds

06 August 2018

PENGEDAR VIVIX READY STOCK DI PUTRAJAYA

Mencari pengedar Vivix yang mempunyai ready stock ?  Anda sudah jumpa !  Saya Fina Nawawi, pengedar Shaklee yang mempunyai ready stock Vivix di Putrajaya.  

PENGEDAR VIVIX DI PUTRAJAYA


Betul, di Putrajaya ramai pengedar Shaklee.  Tetapi pengedar Shaklee yang mempunyai ready stock Vivix sangat susah dijumpai kerana Vivix merupakan produk ekslusif dengan harga premium.  Kebiasaannya, pengedar Shaklee hanya akan mengambil stok Vivix apabila terdapat order daripada pelanggan.  Jadi, pelanggan terpaksa menunggu sehari atau mungkin dua hari untuk menerima Vivix yang dibeli.

KOS PENGHANTARAN


Jika pembelian Vivix melalui saya, hari ini anda order, hari ini juga anda akan terima Vivix anda.  Secepat mungkin saya akan COD pada anda walau di mana rumah atau pejabat anda.  Dan, walau di Presint berapa pun rumah atau pejabat anda, jangan bimbang, penghantaran adalah percuma !

Penghantaran PERCUMA !
Penghantaran PERCUMA !
Penghantaran PERCUMA !

HARGA VIVIX


Saya akan pastikan anda membeli Vivix dengan harga terbaik !  Saya ada rahsia untuk mendapatkan Vivix dengan harga yang value for money.  Boleh baca RAHSIA BELI VIVIX DENGAN HARGA JIMAT.  

Shaklee Indipendent Distributor
Fina Nawawi 
1169885


No comments:

Post a Comment

Copyright FINA NAWAWI