AFB Feeds

26 September 2018

DUIT GAJI TINGGAL 20% DALAM MASA 24 JAM

Semalam, 25 September 2018 ramai yang terima gaji.  Sudah check berapa yang tinggal dalam bank ? Baru semalam terima gaji, hari ini sudah tinggal 20% ? Kalau gaji RM2,000, maknanya tinggal RM400 saja untuk kegunaan hingga gaji berikutnya.  Duit gaji menyusut mendadak dalam tempoh 24 jam saja !


Tiada apa yang hendak diterkejutkan sebenarnya apabila duit gaji tinggal 20% walaupun baru semalam gajinya.  Itulah hakikat kos sara hidup sekarang.  Bukan sebab kita boros pun, tetapi keperluan yang mendesak menyebabkan kita perlu menggunakan guit gaji lebih daripada yang sepatutnya.  Duit nursery anak boleh cecah ribuan ringgit sebulan, duit minyak, duit makan dan macam-macam lagi keperluan yang memerlukan kos yang tinggi.

Sudah jenuh berjimat, mengikat perut dan menyekat segala kehendak, namun masih belum mencukupi.  Jadi, bagaimana dan apa lagi yang perlu dilakukan untuk mencukupkan keperluan ? 

Mulakan PERNIAGAAN DENGAN MODAL YANG RENDAH, SERENDAH RM65 SAHAJA !

Saya hendak tolong guide kalau anda hendak cuba bisnes yang sedang saya buat sekarang iaitu SHAKLEE.  

Kenapa bisnes Shaklee ? Sebab :

+  Saya mengenali Shaklee sejak tahun 2014 (Hakikatnya Shaklee telah berada di Malaysia sejak tahun 1994).  Saya dapati sehingga kini, produk Shaklee sentiasa mempunyai permintaan dalam pelbagai peringkat umur.  Terbukti bisnes ini bukan bisnes bermusim.

+  Shaklee mempunyai Pakar Nutrisi yang sentiasa bersedia untuk membimbing dan membantu sekiranya terdapat soalan daripada pengedar-pengedar Shaklee.

+   Shaklee bisnes yang mudah dan fleksibel.  Ia boleh dilaksanakan secara full time / part time / online /offline terpulang kepada kekuatan dan keselesaan anda.

+  Saya mempunyai team yang sangat supportive dalam pelbagai aspek (tips bisnes, rohani, knowledge dan sebagainya)

+  Saya mempunyai beratus-ratus real testimoni produk-produk Shaklee.  Saya sendiri adalah testimoni kepada produk-produk Shaklee.

Mari bersama-sama ubah hidup anda dan bina impian bersama bisnes Shaklee.


 

I am your Shaklee Leader
Fina Nawawi 
1169885
Founder of Bizarre Empire

No comments:

Post a Comment

Copyright FINA NAWAWI