AFB Feeds

12 September 2018

CARA ATASI MASALAH KATARAK MATA

Kandungan resvaratrol dan polifenol yang tinggi dalam Vivix terutamanya Anthocyanins mampu mengurangkan risiko kerosakan mata. Ia juga memperbaiki daya penglihatan dan membantu merawat saraf-saraf mata yang bermasalah.


Kredit : Puan Sabariah Abdul Rahman

SUDAH TIDAK PERLU PEMBEDAHAN KATARAK SELEPAS AMALKAN MEGADOSE VIVIX DAN CAROTAMAX

Saya Sabariah binti Abdul Rahman, berusia 74 tahun.  Saya baru menjalani pembedahan katarak mata kanan pada 8 Disember 2016.  Pembedahan mata kiri pula dijadualkan pada 9 Januari 2017.  Selepas pembedahan pertama, saya mengambil Vivix dan Carotamax secara megadose untuk pemulihan.  Namun, kesan lain yang saya dapat selepas pengambilan secara megadose itu, saya tidak perlu lagi menjalani pembedahan untuk mata kiri kerana didapati mata semakin sihat.

Lebih menggembirakan, selepas sebulan dibedah, sewaktu pemeriksaan susulan di Pusat Katarak MAIWP, didapati power kedua-dua mata saya semakin menurun dengan banyak.

Alhamdullillah, saya kini masih dalam proses pemulihan disebabkan faktor umur yang semakin meningkat.  Saya juga masih meneruskan pengambilan suplemen lain untuk kesihatan yang lebih optimum.

Kalau nak cuba turunkan power mata anda, tak salah mencuba sesuatu yang baik dan mempunyai kajian seperti di Shaklee.

PEMBELIAN VIVIX


Sekiranya anda mengalami masalah yang sama seperti Puan Sabariah binti Abdul Rahman, boleh ikhtiar menggunakan Vivix.  

Pembelian Vivix dengan harga jimat, boleh klik VIVIX.

Pembelian dengan menggunakan kad debit atau kredit, klik rajah di bawah.


Your Shaklee Leader,

Fina Nawawi,012-538 9844No comments:

Post a Comment

Copyright FINA NAWAWI