AFB Feeds

12 September 2018

PENGEDAR SHAKLEE DI PUTRAJAYA DAN CYBERJAYA

Sekarang ini memang ramai Pengedar Shaklee di Putrajaya dan Cyberjaya.  Tetapi, tidak ramai Pengedar Shaklee mempunyai  ready stockJadi, sekiranya anda penduduk Putrajaya atau Cyberjaya yang memerlukan apa sahaja produk Shaklee dengan segera, boleh menghubungi saya, Fina Nawawi.

HARGA PRODUK SHAKLEE

Apa yang anda akan terima jika beli produk-produk Shaklee melalui saya ?  In Shaa Allah anda akan terima harga terbaik lebih-lebih lagi jika anda menjadi ahli Shaklee. Anda boleh maklumkan kepada saya bajet anda, saya akan susun vitamin-vitamin terbaik untuk anda berdasar bajet anda tersebut.  

KONSULTASI

Lagi ?  Semestinya saya akan berikan konsultasi terbaik kepada anda bagaimana untuk anda dapat kesan optimum dengan pengambilan vitamin-vitamin Shaklee yang anda beli.  Jangan bimbang kerana konsultasi yang saya berikan adalah berdasarkan piawaian yang saya belajar sendiri daripada pakar nutrisi Shaklee.

WAKTU PERKHIDMATAN

Saya available tujuh hari seminggu dan anda boleh dihubungi pada bila-bila masa sahaja kerana saya menjalan bisnes Shaklee secara on the go.  Anda hanya perlu nyatakan vitamin, lokasi dan waktu penghantaran untuk saya menghantar tempahan vitamin anda.  

KOS PENGHANTARAN

Bagaimana dengan kos penghantaran ? Istimewa untuk penduduk di seluruh Putrajaya dan Cyberjaya,  kos penghantaran adalah percuma.  Penduduk-penduduk berhampiran Putrajaya dan Cyberjaya, jangan bimbang, kos penghantaran kepada anda adalah serendah RM2 hingga RM4 sahaja.

Sekiranya anda mementingkan kualiti, saya sedia membantu anda.
Jadi, hubungi saya segera ok.Shaklee Indipendent Distributor
Fina Nawawi 
1169885


No comments:

Post a Comment

Copyright FINA NAWAWI