AFB Feeds

18 October 2018

JANGAN TUNDA-TUNDA LAGI. MULAKAN BISNES PERTAMA ANDA DENGAN SHAKLEE KERANA .....

Sekiranya anda sering terfikir untuk memulakan bisnes, namun masih tertunda-tunda, apa kata saya 'paksa' anda mulakan bisnes anda yang pertama dengan Shaklee.


Saya faham, adakalanya, tanpa bantuan, ilmu, mentor dan bimbingan, kita rasa ragu-ragu dan terus menundakan hasrat kita.  Tidak mengapa, kali ini biar saya bantu anda.

Kenapa bisnes Shaklee ? 


+  Saya mengenali Shaklee sejak tahun 2014 (Hakikatnya Shaklee telah berada di Malaysia sejak tahun 1994).  Saya dapati sehingga kini, produk Shaklee sentiasa mempunyai permintaan dalam pelbagai peringkat umur.  Terbukti bisnes ini bukan bisnes bermusim.

+  Shaklee mempunyai Pakar Nutrisi yang sentiasa bersedia untuk membimbing dan membantu sekiranya terdapat soalan daripada pengedar-pengedar Shaklee.

+   Shaklee bisnes yang mudah dan fleksibel.  Ia boleh dilaksanakan secara full time / part time / online /offline terpulang kepada kekuatan dan keselesaan anda.

+  Saya mempunyai team yang sangat supportive dalam pelbagai aspek (tips bisnes, rohani, knowledge dan sebagainya)

+  Saya mempunyai beratus-ratus real testimoni produk-produk Shaklee.  Saya sendiri adalah testimoni kepada produk-produk Shaklee.

Jadi, jangan tunda-tunda lagi.  Mari ubah hidup anda dan bina impian bersama bisnes Shaklee.
.

Your Shaklee Leader

Fina Nawawi

Founder of Bizarre Empire

No comments:

Post a Comment

Copyright FINA NAWAWI